Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Η υπνωτική μαγεία των νερών...

Η κάμερα του AthensLover βρέθηκε στο όμορφο παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Πύργου στην Εύβοια και, για μια ακόμα φορά, μαγεύτηκε από την υπνωτική κίνηση του νερού της θάλασσας (με την οποία, πάντως, ούτε φέτος είχαμε άμεση, φυσική επαφή...). Η ταινία που ακολουθεί φτιάχτηκε με τα ελάχιστα τεχνικά μέσα που διαθέταμε εδώ (κάμερα χαμηλών προδιαγραφών, το μικρό "δεκαράκι" laptop της εξοχής με παλιά προγράμματα όχι πάντα φιλικά προς το χρήστη, απουσία των πολύτιμων μουσικών μας CD, και ένα Internet πιο αργό κι απ' την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας!). Όμως, ακόμα και μέσα απ' αυτή την -κατ' ανάγκη- προχειρότητα, αναδεικνύεται η ωραιότητα της Φύσης. Και οι ήχοι της ίδιας αυτής Φύσης είναι άξιο υποκατάστατο της καλλίτερης έντεχνης μουσικής!


Waters of Neos Pyrgos (2011) by costaspap

2 σχόλια:

  1. Ένα ακόμη καταπληκτικό video από τον αγαπητό φίλο Κώστα, που να μας κάνει να ζηλέψουμε για μια ακόμη φορά τις ομορφιές του Ν. Πύργου Ευβοίας! Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Κώστα, με γνώσεις και όρεξη, να αναδείξουν τις ομορφιές της πατρίδας μας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ, αγαπητέ Κούλη! Για μένα, ακόμα πιο σημαντική από τις γνώσεις είναι η ύπαρξη τόσο καλών φίλων! (Έτσι που ξεχνάω ακόμα και ποια ομάδα υποστηρίζουν...!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή